Sound Designer, Re-Recording Mixer - Selle Sellink

Sound Designer, Re-Recording Mixer - Selle Sellink

Selle is gespecialiseerd in postproductie voor speel- en documentaire films. Ook interactief geluid behoort tot zijn specialisaties.

Voor, tijdens en na zijn studie Sound Design aan de Nederlandse Filmacademie te Amsterdam is hij los van freelancer ook werkzaam in studio Anthill Sound Design van Mark Glynne. Hier werkt hij aan meerdere prachtige producties als Brozer (2014), Beyond Sleep (2016), Doof kind (2017) & God Only Knows (2019) een compleet overzicht kun je vinden op zijn IMDb of in het Filmography overzicht verder op de pagina.



Filmography  —  Selle Sellink


Hollands Hoop (2020 TV Series 8 × 50’) Dana Nechushtan / NTR / Dialoog Montage / post-production

Mooie Alexander (2019 short 13’)  Marc Waganaar  /  Isabella Films  /  NTR / Sound Design & Re-Recording Mixing

I, Adonis (2019 short 12’)  Angelo Raaijmaakers  /  PRPL / Sound Design & Re-Recording Mixing

God Only Knows (2019 feature 78’)  Mijke de Jong  /  TOPKAPI Films / Dialoog Montage

Munch in Hell (2018 doc 74’)  Stig Andersen  /  Indie Film / SFX Editor

Retrospekt (2018 feature 111’)  Esther Rots  /  Column FIlm & Rots Filmwerk / Dialoog Editor & SFX Editor

Tot het einde van de wereld (2018 short 27’)  Florence Bouvy  /  BNNVARA / Sound Designer & Re-Recording Mixer

Dante vs Mohammed Ali (2018 short 28’)  Marc Wagenaar  /  NTR / Sound Designer & Re-Recording Mixer

Garden of Life (2017 doc 72’)  Marco Niemeijer  /  SeriousFilm / Sound Designer & Re-Recording Mixer

Doof Kind ( 2017 doc 72’)  Alex de Ronde  /  Pieter van Huystee Film  /  KRO-NCRV / SFX Editor

Verdwijnen (2017 feature 90’)  Boudewijn Koole  /  Sweet Films,  The Filmkitche  /  AVROTROS / SFX Editor

Growth (2016 short 9’)  Sil van der Woerd  /  OAK Motion Pictures  /  Sound Designer & Re-Recording Mixer

Beyond Sleep ( 2016 feature 108’)  Boudewijn Koole  /  KeyFilm / Sound Design Assistent

The World According to Monsieur Khiar ( 2015 doc 55’)  Sjors Swierstra  /  Memphis Film / Sound Design Assistent

Kat en Muis (2015 feature 90’)  Victor Nieuwenhuijs & Maartje Seyferth  /  Moskito Film / Sound Design Assistent

Pekka.  Inside the Mind of a School Shooter (2014 doc 90’)  Alexander Oey  /  Submarine / Sound Design Assistent

A Shtetl in the Caribbean (2014 doc 99’)  Sherman De Jesus  /  Memphis Film / Sound Design Assistent

Verboden Vlucht (2014 doc 55’)  Hester Overmans  /  Zuidenwind FIlmproductions / Sound Design Assistent

Brozer (2014 feature 89’)  Mijke de Jong  /  TOPKAPI Films & PRPL / Sound Design Assistent

Vrij (2014 TV film 49’)  Martijn de Jong  /  OAK Motion Pictures / Sound Design Assistent

Zomer (2014 feature 89’)  Colette Bothof  /  De Productie / Sound Design Assistent



Expositions  —  Selle Sellink

In de ban van Bes (18okt / 8mrt 2020)  Mirjam Debets  /  Allard Pierson

Landscape with Bear (1mei / 1juni 2019)  Curatorial Programme  /  De Appel

Dreamscape (19apr / 19mei - 2019)  Iris Frankhuizen  /  TAC Eindhoven


Online Work  —  Selle Sellink

Top 2000 (2019)  NTR / post-production

Beleef de Nachtwacht (2019)  NTR & Rijksmuseum

De Tuin der lusten van Jheronimus Bosch (2016)  NTR & Pieter van Huystee


Het Team